Търсите корпоративен кафе кетъринг?

Вие сте на правилното място.

Бариста Експерт е мобилна компания, специализирана в професионален кафе кетъринг и бариста услуги, която предлага най-висококачествено прясно изпечено специално кафе от единичен произход или бленд.

Експерти сме в пренасяне на посланието на вашия повод и компания с най-големите моменти на удоволствие, а именно наслада от правилно приготвени кафе напитки от сертифицирани баристи, директно поднесени на вашите бизнес партньори, колеги, гости или клиенти.

Кафето е нашата страст и се гордеем, че можем да превърнем вашето събитие в уникално, привлекателно и успешно, с нашата експертиза за корпоративен кафе кетъринг.

 Постигаме го с професионално отношение, безкомпромисно отзивчива комуникация, ексклузивни възможности за брандиране и индивидуалност, декорации за рисуване върху млечни кафе напитки и разработване на отличителна напитка за едно неустоимо кафе преживяване.

Независимо дали става въпрос за фирмено празнично парти, парти за ориентация на нови служители, бизнес събитие, срещи с клиенти, ден за признателност на служителите или просто искате да оживите вашата компания, ние можем да ви помогнем.

Създаваме елегантен мобилен кафе бар със висококачествено оборудване, доставяме всички необходими продукти и приготвяме пълно меню от кафе напитки за вашето събитие.

Пишете ни

  Untitled (800 × 800 px) (800 × 800 px) (1024 × 1024 px) (400 × 400 px) (250 × 250 px) (350 × 350 px) (370 × 370 px) (1000 × 1000 px) (26)

  Визуална идентификация

  В допълнение към професионалния бариста искаме да предложим персонализирани предмети и храни, които са важен елемент в изграждането на имиджа на всяка компания. Рекламната роля се изпълнява добре от брандирани чаши, ръчно приготвени сладки с вашето лого, които се движат из цялата зона на бизнес събитието, офиса или кафе кетъринга, заедно със служителите, клиентите или посетителите.

  Лате арт

  Когато търсите специализиран кетъринг за кафе за дадено събитие, очаквате, че поднесените напитки не само ще имат фантастичен вкус, но и ще очароват с външния си вид. Ядрото на нашия екип са бариста експерти, които са усвоили изкуството на Latte Art. Внимателно приготвеното кафе ще бъде израз на вашата признателност и знак към партньорите, служители или посетителите, че искате да се погрижите за тяхното преживяване във всеки детайл.

  DSC06213

  Декоратор за капучино

  20230516_115006 (2)

  По време на бизнес събитие или кетъринг, основната цел е да се представите като надежден партньор, който предлага иновативни решения и предвещава бъдещо ползотворно сътрудничество. BaristaExpert ще се погрижи за всеки един момент, да бъде свързан с вашата компания, предлагайки запомнящ се подчерг. Интензивното еспресо, съчетано с деликатността на млечната пяна, е наслада за небцето. Ако повърхността на кафето е украсена с логото на компанията, то ще привлече всички наши сетива.

  ДОБРИ ПРАКТИКИ

  Професионално отношение, експертиза и неустоимо кафе преживяване – това е мисията на BaristaExpert.